ÉPÜLET BÁDOGOS MINDEN TETŐRE!


Ereszcsatornák építése, javítása, tisztítása.

Használja ki Bádogos akciónkat! MOST 25% kedvezményt adunk!

Hívjon minket! 06 70 632 8372 és kérje INGYENES ajánlatunkat! Kapcsolat

Az ereszcsatorna rendszer

Az ereszcsatorna rendszer feladata, hogy az esővizet és a hó olvadékot elvezesse. Ha az ereszcsatorna nem funkcionál tökéletesen, az beázásokhoz vezethet a házfalon, a homlokzaton, de súlyosabb esetben az alapzat megsüllyedésével is szembe kell nézni.

Barna és Társa
Barna és Társa

Erszcsatorna építése

Az ereszcsatornáknál a gondos tervezés és kivitelezés a fontos. A minőségi alapanyagok használata, a pontos illesztések készítése alapkövetelmény, hogy csatornája hosszútávon megfeleljen az elvárásoknak.

Az ereszcsatornák kivitelezésénél alapszabály, hogy az eresz lejtése 2-3%-os legyen, így az elvezetendő víz nem folyik sem túl gyorsan, sem túl lassan.

Olyan ereszcsatornát szeretne, ami sokáig kitart, tökéletesen ellátja funkcióját és megbízható? Önnek kiváló bádogos munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Erszcsatorna tisztítása, javítása

Bízza ránk csatornáját, hogy ne legyen rá gondja! Mindenféle csatorna tisztítását, javítását vállaljuk rövid határidővel.

Az ereszcsatorna dugulása idővel komoly problémákat okozhat. Az ereszcsatorna tisztítását cégünk körültekintéssel, és alapossággal végzi. A szakszerű tisztítás után, csatornája ragyogni fog.

Az ereszcsatorna tisztítási folyamat során teljesen eltávolítjuk a szennyeződéseket, és gondoskodunk róla, hogy ereszcsatornája hosszútávon dugulásmentes maradjon. Munkánkra garanciát vállalunk.
Bufa és Társa