TETŐJAVÍTÁS, Tető szigetelés garanciával!


Forduljon hozzánk, ha gyors, precíz munkát szeretne!

MOST 25% kedvezményt adunk, minden megrendelésre!

Hívjon minket! 06 70 632 8372 és kérje INGYENES ajánlatunkat! Kapcsolat

Tetőjavítás, tetőszigetelés garanciával!

Legyen szó akár tetőjavításról, akár garázs bejárók építéséről, vagy a házhoz tartozó teraszról mely ácsmunkát igényel, mi vállaljuk ezek elvégzését és minőségi kivitelezését.

Tetőjavítás

Rossz állapotban lévő tetők javítását, sérült részek gyors és szakszerű kijavítását vállaljuk. Sérült tetőcserepek kicserélése, cserepek átforgatása. Óvja tetőfedését, hogy elkerülje a beázást, így könnyen megelőzheti a födém károsodását.

A tetőn való munka szakértelmet, odafigyelést és biztonságos rögzítést kíván, ezért célszerű szakembert hívni. Mi kedvező árakkal és nagy tapasztalattal állunk megrendelőink szolgálatára, legyen szó bárminemű tetőjavításról. Gyorsan és precízen oldjuk meg a problémákat, hogy az Ön otthona újra száraz és biztonságos legyen.

Hívjon minket most! 06 70 632 8372
Bufa és Társa
Bufa és Társa

Tetőszigetelés

A lapos tetők és a hagymonáyos tetők szigetelése igen fontos, bármilyen jellegű épületről legyen szó. Az építmény hőjének körülbelül 30%-a a tetőn keresztül távozik, ezért nagy jelentőséggel bír energiatakarékosság szempontjából. A lapos tető szigetelése kiemelten fontos, mely által egy hosszútávon költséghatékony megoldáshoz juthat.

A hagyományos tetővel ellentétben erről nem folyik le az esővíz olyan könnyedén, így a tetőszigetelésnél törekedni kell a minél biztonságosabb vízszigetelésre is. Az általunk kínált tetőszigetelési szolgáltatással megóvhatja lakásbelsőjét, értékeit, termékeit a beázás okozta károktól.

Hívjon minket most! 06 70 632 8372